Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pery a Marek potřetí aneb kalba u Šustřiků

30. 10. 2012

Uběhl další rok a všichni příznivci chlastání v Kyleškách si zase začali brousit zuby na kalbu u Peryho, která se z minulých dvou ročníků stala vyhledávanou akcí. Letos si bohužel Pery rodiče na žádnou dovču nevyjeli a tak pro záchranu tradice se musela najít náhradní varianta. 3 dny před zvoleným termínem jsem konečně ukecal rodiče, že letos zdevastujem prozměnu barák náš. Pozval jsem jen pár lidí, takže letos žádný projekt x a ti nejvěrnější přišli i na pivní.

 

 

dscn0752.jpg

 

Po nákupu pivek a bečky jsem ještě narychlo dodělal mapu na pivní, obvolal pár lidí aby se nebáli a nakonec odstartovalo 5 štafet- obhájci titulu a oslavenci Pery a Marek, dva nesmrtelně nachlazení lidi Boršč a Filče, nachlazený Venca s krásným Argim, baby Amálka a Jana a narychlo postavená štafeta Gufin a Mates Honka. Stejná pravidla jako loni ( 4 kola a poslední kolo pivka 2). Všechno šlo hladce akorát ve druhém kole se nenatiskla jedna kontrola. Stejně první 3 kola bylo jen na zahřátí. A kdo vyhrál? Nikoho to nepřekvapí, zase jsme to (oslavenci) vyhráli i když až po mocném finiši Peryho a Matese, který ve finále hodil dva exáče tak rychle, že jednomu z diváku hodil kosu skoro až do klína. Boršč mi letos naštěstí poblil jenom zahradu. 3. místo brali holky. Zbylé štafety už jen doklusali. Na příští rok čekám minimálně dvojnásobný počet štafet, než letos, tolik lidí co to slibuje a furt nic zmrdi!

Kolem 8 se začala hrnout největší várka, lidi donáší dárky a k mé radosti donášejí i něco pod ret. Pivko teče, já stále na sračky z pivních, tatik kalí v zimní zahradě litrové pivko s ostatníma, Šukin se furt ptá na francouzsky,dscn0755.jpg Kupis a Filče jedou do města pro nic, Mele je zkleslý, Ronald je mrtvý, Pery tež, Argi hraje určitě sám na klavír, Vojta je nasraný, já čekuju barák, ve vaně kapr, v mém pokoji se skoro nedá dýchat, nějáký kokot nasypal kaprovi konfety a když se na to všechno dívám, tak jsem mega spokojený. Spát se jde celkem brzo, lidi odcházejí po svých a já už se zase těším na další rok.

Ráno akorát poklidit bordel, vyjebat lidi z hauzu, vyluxovat, narychlo se nabalit na 8 dní na Neudorf a češč.

3. ročník se celkem podařil, pivní proběhly, akce se dala, pivo přesně na míru a příští rok snad u Peryho s více orientákama

§ Marek Parahovado

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skleslost sama

m, 31. 10. 2012 2:57

kamo. jestli jsi nekdy mel za vzory jine blogy tak timto clankem jsi je totalne megarozkasal. Jen doufam, ze tolik casu venujes i priprave na vs, jak by jiste pravil jeden z tvych rodicu kamo, a jeslti se mi podari opsat ten kod, tak mm fakt o vsech zenach pravdu